Tajuan mitä ovat paradigma ja syntagma! Ja ihan oikeasti ymmärsin ne, enkä vaan opetellut ulkoa sanojen merkitystä! Päätin eilen töiden jälkeen tarttua pääsykoekirjaan, ja luinkin yhtäkkiä 2h, kirjan loppuun. Sivistyssanakirja ja käsitteille varattu vihko ja kynä auttoivat keskittymisessä ihan hirveästi ja saivat kunnon innon päälle. Ja tuntui että opin! Kyllä kynä-ja-paperi on minulle vaan se paras oppimiskeino. Mutta aion silti lukea tuon Viestinnän vallassakin kertaalleen vielä kokonaan läpi ennen tiivistelmien aloittamista.

Itseopiskelupaketeista ei kuulu vielä mitään, Valmennuskeskuksesta piti ottaa yhteyttä, mutta mitään ei ole kuulunut?? Ja tässä on mennyt jo viikko... Aion pistää sinne hiukan kyselyä noista toimintatavoista. Eximian paketin sentään olen jo tilannut ja maksanutkin, eiköhän sen pitäisi kohta tulla. Mutta tuo Valmennuskeskus... No, eiköhän nekin sieltä joskus tule. Ja onhan tässä aikaa...

Tämä valoisammaksi muuttunut maailma antaa selkeästi puhtia lukemiseen. Ja nyt olen taas käynyt salillakin vähän säännöllisemmin, joka pitää pään selkeänä sitten muuten. Töissä on sitä samaa ja vastaavaa edelleen, pääasia, että rahaa tulee. On sitten ainakin jotain säästössä jos opiskelijaksi taas ruvetaan.